Thursday, June 28, 2012

Haige

Ma enamasti olen terve. Paar korda aastas aga saab selline nõme külmetus must võitu - hääl on ära, nina tilgub pidevalt ja köhin oma kopse välja. Lisaks on isegi sõrme tõstmine raske ja pingutust nõudev. Praegu on juba kolmandat päeva selline olukord, natuke läheb juba paremaks. Mulle ei meeldi nii, sest mulle ei meeldi rohud ja mulle ei meeldi nõrk olla, aga mis teha.

Rääkides ravimisest, siis mul on oma kindlad eelistused. Kõige rohkem meeldivad mulle igasugu asjad. mida ei tule sisse süüa või mida tuleb süüa, aga mis on toit. Seega sinepivann, küüslauk, mesi, piparmünditee ja külm kompress on mu esimene eelistus. Järgnevad tabletid, mida on kerge alla neelata ja mis toimivad või ma vähemalt suudan ette kujutada, et need toimivad. Kui ma olen juba tõsises meeleheites, siis ma olen nõus võtma siirupit. See on väga õudne.

Praeguse haiguse puhul olen need kõik juba järele proovinud. Kõik aitavad, aga ma peaksin olema järjepidevam. Kõige kergem on aga teki alla pugeda ja loota, et haigus läheb ise üle, kui organism saab piisavalt puhkust. Kuna mu pea on ka tatti täis, siis ma praegu rohkem ei kirjuta. Loodan, et Sinu tervis on parem, minu oma varsti paraneb ja päikest tahaksin ka näha kauem kui viis minutit päevas. Palju lootusi ja tahtmisi, ma tean.

Lõpuks veel üks musta huumoriga vürtsitatud laul: Avenged Sevenfold - A Little Piece Of Heaven. Kui Sa oled nõrganärviline või muidu rikkumata, siis parem ära vaata. But as they say: "Still a better love story than Twilight".