Tuesday, July 17, 2012

Aga mina saan viimasel ajal iga päev musi,

sest lapsed on armsad, kuigi väga-väga väsitavad. Samamoodi võiks kirjeldada praegust suve. Pidevalt on väga hea ja mõnus olla, aga isegi toredad tegevused väsitavad. Ja nii palju oleks veel teha ja tahaks, aga lihtsalt ei jõua.

 Igaljuhul, kuna vihma sajab, siis mõtlesin, et annan veidi aru, mis suvel toimunud on.



Tuul viis ära...
Pärast eksameid põrutasime Hiiumaale Gerda juurde puhkama. Mina ei olnud üldse arvestanud sellega, et pean kaardilugeja olema. Seega minnes suutsime teha Märjamaale ringi peale ja praamist maha jääda. Ikka juhtub, eks? :D Praamiga sinna sõit oli lõbus - oli päris kõva torm, siis ikka kõikusime mõnusalt. Käisime üleval tekil ka ja oli mõnusalt niiske ja tuuline.

Kohale jõudes oli Hiiumaal tuule tõttu elekter ära. Olime esimesed külalised ja siis otsustasime kõgile järgnevatele tünga teha. Paula oli mõnusalt kergeusklik - täitsa loogiline, et tuleb koju hääletada ja meie saime tulles traktoriga bussipeatusesse. Lisaks peame telkides ööbima, aga tema ei võtnud telki ja siis peame katkisega leppima. Järgmisele seltskonnale saatsime Gerda ja Evelini vastu. Evelin mängis väga edukalt roolijoodikut ja Sandril ning Paulal tuli paari mängimine enamvähem usutavalt välja.
Pärast sauna lebos :)
Lõpuks olid tulijad igaljuhul veendunud, et oleme kõik juba palju-palju joonud ja ei saa üldse enam aru, mis toimub. Trolling is an art. Gerda suutis mind ka trollida: tuleb kahe valget vedelikku täis pudeliga. Mina küsin: "Mis see on?" Gerda jutustab: "See on viin piimaga. Teate, meil siin Hiiumaal on see delikatess. Isegi on üks baar, millel on päris oma lehm Maasi. Siis kui Maasi lüpsab, saab alati viina piimaga. Aga kui ta kinni on, siis sellist maiust ei saa." Mina jäin täiesti uskuma, sest hiidlastest võib ju kõike uskuda. Ma ei olnud ainuke ka, kes õnge läks.

Sotsiaalne probleem?
Lisaks käisime Kõpu tuletornis, Eiffeli torni juures, pidasime rannas pulma, käisime meres ujumas ja tegime külakuhja, käisime kiikumas ning ronisime hästi suure kivi otsa, käisime saunas, aitasime silda Hiiumaalt Saaremaale ehitada jne jne. Tagasi tulles ei arvestanud ma jälle sellega, et pean ütlema, millal ära pöörata. Seega olime juba peaaegu Tallinnas, kui mainisin, et peaks millalgi Tartu poole pöörama. Siis küsisime ühest talust teed ja käisime maffiale kuuluvas bensukas. Nimelt oli viimane suletud ainult pool tundi öösel (12st poole üheni ehk aeg, millal nad laipu matavad). Lisaks trügis üks žiguli meist ette ka.


Igaljuhul, on mul ikka oma kursusega ülivedanud. Aitäh teile!

Sossid'14