Monday, October 21, 2013

Natuke kõigest

Ärkasin täna hommikul ja oli selline väsimus ning tüdimus kõigest. Paari esimese ärkveloldud tunni jooksul see ainult süvenes, aga siis läks paremaks, sest inimesed on toredad, kui neil aega on. Mul endal on ka pidevalt ajaprobleemid, sest üritan see aasta lõpetada, aga palju on veel teha. Seetõttu ei jõua blogida ka ning vahel olen tige. Aga üritan, ausalt, ka rõõmsam ja sõbralikum olla.

Igaljuhul sain just ühe eriti vahva kirja:
"Tere!
Anna minna, oluline teema ! :-)
Parimat,
õppejõud X"

Valisin ikka algul endale õige juhendaja, aga kuna valisin nüüd hoopis teise teemavaldkonna, siis pidin valima ka teise juhendaja. Loodan, et temaga tuleb sama tore kirjavahetus. Igaljuhul, bakatööst siis veidi. Ma eriti kaugel veel pole, aga soovitan kõigile, kes veel teemat otsivad, üle vaadata ka Teadusturus pakutav. Vähemalt minu jaoks on väga motiveeriv teadmine, et mu tööst on kellelegi ka reaalselt kasu. Samuti on siiani suhtlus sealse juhendajaga olnud väga tore, ta isegi pakkus välja, et võib mind aidata intervjuude transkribeerimisel. Mida sa hing veel ihaldad!

Tegelikult ihaldab minu hing veel päris palju: rohkem vaba aega, et tegeleda kõigi toredate ja huvitavate asjadega maailmas. Zumbas ikka jõuan käia, aga minu soov süüa tegema õppida ei ole väga kaugele jõudnud. Tarmo ema võttis mu kokaraamatud ka endale lugemiseks. Kuigi see on kehv vabandus, sest saaksin need iga kell tagasi. Pigem on probleem selles, et koju jõudes on kõht alati nii tühi, et ikka praen parem muna või kalapulki või viskan pitsa ahju, kui hakkan midagi korralikku tegema. Muidu olen oma uue elukohaga peaaegu juba kohanenud. Täna kütsin isegi esimest korda iseseisvalt ahju. Ja, oh üllatust, ei põletanudki maja maha.

Sügis on hästi ilus olnud, kuigi jahe. Loodan, et Sul on aega olnud seda nautida. Mina olen paar korda jõudnud Toomemäel sahisevates lehtedes jalutada ja oi, kui tore see on.

Päikest ja jõudu ja rõõmu!